15 februari 2012

Golden Tulip Val Monte doneert matrassen aan Kameroen.

Golden Tulip Val Monte doneert matrassen aan Kameroen

Hotel helpt weeskinderen in Afrika

Berg en Dal, 14 februari 2012 – Eerder dit jaar is Golden Tulip Val Monte begonnen met een kleine renovatie van de kamers. Hierbij zijn onder andere op 56 kamers de matrassen vervangen. De 80 oude matrassen zijn door het hotel geschonken aan een weeshuis in Kameroen.

Maatschappelijk Verantwoord ondernemen. General Manager Steven Eijberts legt uit: “Na de renovatie hadden we natuurlijk matrassen over. Deze zijn niet slecht, maar voldoen niet meer geheel aan onze standaard. Aangezien wij Maatschappelijk Verantwoord ondernemen hoog in het vaandel hebben staan hebben wij gezocht naar een goede besteding hiervoor. Dit is een weeshuis in Kameroen geworden”.

Golden Tulip Val Monte. Golden Tulip Val Monte ligt in het bosrijke Berg en Dal met de historische stad Nijmegen nabij. Het hotel beschikt o.a. over 124 comfortabele kamers, 24 multifunctionele zalen, gratis parkeerplaatsen, gratis WIFI en een verwarmd binnenzwembad