10 februari 2012

Open coffee Ubbergen een succes!

De “Open coffee Ubbergen” die vrijdag 10 februari voor de tweede keer in het Beekse Kulturhus werd georganiseerd, trok dit keer zo ruim 20 ondernemende mensen. Onder het genot van een kopje koffie of thee werd er kennis met elkaar gemaakt. Opvallend daarbij was de ongedwongen sfeer en het enthousiasme waarmee men met elkaar het gesprek aanging. De koffie en thee werden dit keer aangeboden door Wim Warmerdam, vestigingsdirecteur van de Rabobank Rijk van Nijmegen. Open Coffee is een open concept dat begonnen is in Londen en inmiddels iedere maand in Nederland gehouden wordt op meer dan 300 locaties. Het tijdstip en de inhoud verschilt per bijeenkomst, maar overal ontmoet je interessante en aardige mensen.  Open coffee Ubbergen wordt elke tweede vrijdag van de maand gehouden. De volgende bijeenkomst is op vrijdag 9 maart 2012 van 9.00 tot 11.00 uur in het Kulturhus in Beek. Meer informatie vind je op http://www.opencoffeeubbergen.nl

DSC_9737Open_Coffee

zie de foto’s