4 februari 2012

Edelweisz spettert de pan uit in Berg en Dal.

EDELWEISZ SPETTERT DE PAN UIT, dat was de naam van het bijzondere concert  zaterdagavond  dat Muziekgezelschap Edelweisz uit Berg en Dal in Gemeenschapshuis Kerstendal gaf. Behalve het orkest droegen ook de leerlingen en het jeugdorkest hun steentje bij.  Tijdens het Spetterconcert was er behalve veel te horen, ook heel veel te zien. Er werd  feestelijke muziek gespeeld met vele vette knipogen naar het komende carnaval, het circus en vuurwerk. Talrijke acts met onder andere actieve acrobaten en klungelige clowns omlijstten de muzikale prestaties van orkest, leerlingen en jeugdorkest. Daarbij speelde zelfs het roemruchte Romeinse verleden van Berg en Dal een verrassende rol. Voor iedereen was er dus wel wat te beleven bij dit uitzonderlijke optreden. Het werd een geweldige avond. zie de foto’s.

DSC_8658_Edelweisz