25 januari 2012

Inwoner van Leuth aangehouden na inbraak in Nijmegen

Een 23 jarige inwoner van Leuth is aangehouden na een inbraak in Nijmegen. Na een melding dat ingebroken zou worden in een flatwoning aan de 20e straat Zwanenveld gingen agenten zo snel mogelijk naar het opgegeven adres. Bij het aanrijden zag een agent twee mannen rennen die aan het opgegeven signalement voldeden. Het lukte om één van de mannen aan te houden. Het betreft een 23-jarige inwoner van Leuth. Hij is overgebracht naar het politiebureau en daar ingesloten. Bij onderzoek in de woning waar de inbraak had plaatsgevonden werd in de keuken een hennepkwekerij aangetroffen. Na overleg met de officier van justitie is de gehele hennepkwekerij ontmanteld en alles is vernietigd. De aangehouden verdachte verklaarde te hebben ingebroken voor de wiet. Hij is in verzekering gesteld. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten. (Bron Politie Gelderland-Zuid)
DSCF8789wiet_copy
Lees verder in de Gelderlander deel 1.
deel 2