8 januari 2012

Kerstboomverbranding Ooij 2012

Zaterdagmiddag vond ook in Ooij weer de traditionele kerstboomverbranding plaats op het terrein van “Jong Nederland” ,  (bij de voormalige school) aan de Kerkdijk in Ooij plaats. Misschien de laatste keer op die plek, want er zijn plannen om daar te starten met de bouw van nieuwe appartementen.Aan de kerstboomverbranding was ook deze keer weer een verloting verbonden. Voor elke ingeleverde boom ontvingen de kinderen een lot, waarvan de loterij voorafgaand aan de verbranding werd gehouden. Er waren 5 prijzen plus de hoofdprijs van 10 Euro, beschikbaar gesteld door het Huis aan Huisblad de Rozet. Dit was op iedere locatie gelijk .En natuurlijk waren de vrijwilligers van de brandweer Ubbergen weer paraat om alles in goede banen te leiden. Zie de foto’s.
DSC_8997_kerstboomverbranding