8 januari 2012

Jubilarissen bij VVLK in Leuth

Harry Spierings uit Leuth werd zondagmiddag tijdens de Nieuwjaarsreceptie van VVLK in leuth gehuldigd voor zijn 70 jarig lidmaatschap van de voetbalclub. Dit is de eerste maal in de geschiedenis, dat iemand met zo’n langdurig lidmaatschap gehuldigd werd. Hij kreeg dan ook een speciaal voor deze gelegenheid gemaakte onderscheiding. Maar er waren meer jubilarissen. Jan Wieland was 60 jaar lid en  Ton Rutten was  50 jaar lid. Jan Koenders, Frans Labohm, Henk Langens, Guydo Mulder en Ben Rutten werden gehuldigd voor hun 40 jarig lidmaatschap en  Sietze Hoefnagel, Harwin Lamers, Geert Borremans voor hun 25 jarig lidmaatschap. William Tonk, eveneens 25 jaar lid, kon niet aanwezig zijn. De Nieuwjaarsreceptie werd zeer druk bezocht. zie de foto’s.
DSC_9478_VVLK