7 januari 2012

Team Ooijpolder verkoopt erwtensoep voor KWF

Zowel bij de Spar in Ooij als bij de Spar in Leuth stonden mensen van het Team Ooijpolder, dat in juni 2012 weer deel gaat nemen aan de beklimming van de Alpe d’Huez (Alpe d’HuZes) in Frankrijk voor het KWF, met zelfgemaakte erwtensoep. De 4 mannen uit Ooij en de vier uit Leuth (Lowie, Jochem, Wilfried , Geert , Marco, Johan, Ton en Ger) deden hun best om de erwtensoep te verkopen en zo geld bijeen te vergaren voor dit belangrijke doel. Maar de inspanning welke ze voor deze verkoop moesten doen was niet zo groot als de komende inspanning in juni, want de meeste mensen die langs hun kramen liepen, kochten de erwtensoep, zodat de beide kramen in het begin van de middag al uitverkocht waren. Maar liefst 600 liter erwtensoep werd zo aan de man gebracht. Op zondag 15 januari a.s. wordt door hetzelfde team weer de Spin Sensation georganiseerd in sportcentrum Morgenfit in Ooij. zie de foto’s

DSC_8605snert