30 december 2011

Kamerkoor Muzimare geeft concert in Kranenburg.

Ook dit jaar gaf Kamerkoor Muzimare in de week tussen Kerstmis en Oud- en Nieuwjaar een aantal concerten. Deze vonden plaats in de kerk van de Corneliusparochie in Beuningen en in de Elisabethkerk in Grave. Op vrijdag 30 december was de Stifts- und Wallfahrts­kirche St. Peter und Paul in Kranenburg (Dld) aan de beurt. Anders dan andere jaren hadden ze dit jaar gekozen voor twee grote koorwerken. Er werd geopend met “A Ceremony of Carols” van Bejamin Britten en daarna volgde “Gloria” van Antonio Vivaldi. Er was veel belangstelling en veel mensen uit Nederland hadden de weg naar het Duitse Kranenburg gevonden om te genieten van dit prachtig gezongen concert. Het koor stond onder leiding van Sophia Brink en werd op piano en orgel begeleid door Geert Verhallen. zie de foto’s.

DSC_7568_Muzimare