23 december 2011

Muzikale Kerstmarkt op basisschool de Biezenkamp

Basisschool de Biezenkamp in Beek hield vrijdagmiddag jaar jaarlijkse kerstmarkt in de school, waarbij voor een goed doel spulletjes worden verkocht die de kinderen zelf gemaakt hebben. Het goede doel voor dit jaar is “Let’ s care”. Tijdens deze kerstmarkt werd er een mini-concert gegeven door beide groepen 7. Zij hebben vanaf september deelgenomen aan het project “Blazersklas” dat is opgezet door Harmonie KNA in samenwerking met “de Biezenkamp” en muziekschool “All-Music”. Elke week hebben de kinderen muziekles gehad op hun blaasinstrument. Ze waren nu zover dat ze aan hun ouders konden laten horen wat ze geleerd hebben. Tussendoor trad ook nog “de Jeugdbende” van Harmonie KNA aan. Er was veel belangstelling in de school voor zowel de muziek als de kerstmarkt. zie de foto’s,

DSC_6263_Biezenkamp