12 december 2011

Kerstschieten bij schutterij Eendracht Ooij

Het traditionele kerstschieten, georganiseerd door de herenschietgroep van schutterij Eendracht in Ooij was ook dit jaar weer een succes. Leden en niet leden konden aan dit schieten mee doen, dat eigenlijk z.g. “blindschieten” is. In tegenstelling tot het gewone schieten moet er deze keer niet op de roos gericht worden, maar ere omheen, waar dan punten mee gescoord kunnen worden. Voor de winnaars waren diverse vleesschotels. Dezelfde morgen was er ook weer de uitreiking van de prijzen van het schieten in het afgelopen seizoen. En zoals meestal, waren alle prijzen weer voor de secretaris, Pieter Corté. zie de foto’s.

DSC_3116_Kerstschieten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.