7 december 2011

Diefstal vanaf erf in Ooij

Diefstal vanaf erf in Ooij. Zojuist zijn een aantal bloempotten (grote potten, waarvan  de ene een bierton en de andere een grote Keulsepot) gestolen vanaf het erf van de boerderij van Vernoy aan de Kruisstraat in Ooij. De twee daders rijden in een hemels blauw klein autootje, met een zwarte rand aan de onderzijde. Ze reden richting Ooijse Bandijk. Het verschil tussen blauw en groen is niet zo groot. Wie weet zijn het dezelfde daders van gisteren met hun groene c.q blauwe Fiat Panda. Update 15.00 uur. Inmiddels is duidelijk dat het hier om twee verschillende auto’s gaat. De blauwe auto is een Seat Marbella.  Die van vanmorgen hoort thuis in Ooij. Hierover komen steeds meer meldingen binnen. Diverse mensen hebben hen al gezien en op diverse erven zijn ze al waargenomen. Ook het kenteken is bekend. Dezelfde morgen heeft men aan de Ooijse bandijk in Ooij geprobeerd een koperen vat te stelen uit de tuin van een bewoner. Helaas voor de daders zat het vat vol met beton en kwamen ze er niet ver mee, omdat ze “vastliepen” in de tuin. Zodoende bleef het vat verderop in de tuin liggen.

DSCF4262_politieauto_bewerkt-1