6 december 2011

Aanhanger gestolen in Ooij

Zojuist is tussen 11.40 en 11.55 uur een aanhangwagen gestolen vanaf de oprit (onder de carport) aan de Koningin Wilhelminastraat te Ooij. De grijs/zilverkleurige aanhanger stond afgesloten op de inrit. De eigenaar, Cor Seegers, was even een boodschap aan het doen bij de plaatselijke supermarkt en bij terugkomst was de aanhanger verdwenen. Al enige dagen werd in de buurt een groene Fiat Panda gesignaleerd, die veel belangstelling had in die straat. Ook vanmorgen was deze daar weer gesignaleerd. De aanhangwagen heeft geen merk en was voorzien van het kenteken 42-JX-ZX. Misschien komt iemand hem nog tegen. Inmiddels is wel bekend dat meer mensen deze groene Fiat is opgevallen. Helaas nog geen kenteken. Wel is bekend dat de kleur met zekerheid donkergroen is.