29 november 2011

Wim Sanders nieuwe Groesbeekse prins Ummenie

Afgelopen zaterdag 26 november werd in een volle zaal van Cultureel centrum De Mallemolen in Groesbeek, de nieuwe Prins Ummenie d’n 52ste van het Keulen van Gelderland bekend gemaakt. Met veel “blauwe walm” achter zijn motor aan reed Wim Sanders de jongerensoos binnen op het podium. Onder luid applaus nam hij de scepter over van zijn voorganger Matje d’n 51ste. Wim is in het dagelijks leven adjudant onderofficier bij de Koninklijke landmacht en vervult vele vrijwilligers functies voornamelijk in de gilden en schutterswereld van Gelderland. Met zijn motto: mit carnaval is dur gen verschil ien rang of stand, we vieren mit zien alle ut feest ien ut Keulen van Gelderland, zal  hij de komende maanden Groesbeek en omstreken opwarmen voor het komende carnaval.

Wim_Sanders_verkleind