28 november 2011

Theatervoorstelling: Wel winnen he in Leuth

Vanavond vond in de Vriendenkring in Leuth de theatervoorstelling “Wel Winnen hè! plaats. Deze voorstelling over het effectief begeleiden van jeugd (sporters), die bedoeld is voor trainers en coaches (in de sport), maar ook voor bestuurders en commissieleden, die bij hun (sport-) club een cultuur willen neerzetten waarin prestaties verbeteren, het aantal afhakers terugloopt, het aantal vrijwilligers juist toeneemt en ook sportiviteit en respect toenemen, was door de gemeente Ubbergen naar Leuth gehaald in het Jaar van de Vrijwilliger.  Alle verenigingen en clubs uit de gemeente Ubbergen konden deze voorstelling vanavond gratis bijwonen, dankzij de medewerking van de gemeente Ubbergen.. De belangstelling was groot en aan het enthousiasme van de zaal te merken, was deze avond, waaraan ook de jeugdige spelers van VVLK deelnamen, een groot succes. zie de foto’s

DSC_0004_Wel_winnen

Wat zeg je vlak voor een spannende wedstrijd tegen je sporters? Wat doe je als de training voor geen meter loopt? En hoe ga je om met blèrende ouders langs de kant? Over dit soort thema’s gaat de theatervoorstelling voor sportclubs ‘Wel winnen, hè!’. Vanwege het grote succes van ‘Wel winnen, hè!’ in allerlei delen van het land haalt de gemeente deze voorstelling naar Ubbergen. De theatervoorstelling vindt plaats op maandag 28 november 2011 in De Vriendenkring in Leuth. De voorstelling over het effectief begeleiden van jeugd(sporters) is bedoeld voor trainers en coaches (in de sport). Maar ook voor bestuurs- en commissieleden, die bij hun (sport)club een cultuur willen neerzetten waarin prestaties verbeteren, het aantal afhakers terugloopt, het aantal vrijwilligers juist toeneemt en ook sportiviteit en respect toenemen. Het verhaal dat deze avond wordt gebracht, is gestoeld op praktijkervaringen van topcoaches en onderbouwd met jarenlang wetenschappelijk onderzoek! Met onder andere Bas Grevelink (Comedy Train / musical Joseph) en Ewald van Kouwen (initiatiefnemer van de beweging Positief Coachen). Inloop vanaf 19.30 uur, de voorstelling duurt van 20.00 tot 21.30 uur (zonder pauze). Dankzij de medewerking van de gemeente Ubbergen is de toegang gratis (normale prijs: € 20). Alle clubs en verenigingen ontvangen een uitnodiging.