20 november 2011

Grootste Deurzakker en Lid van verdienste bekend gemaakt in Ooij.

Tijdens de zaterdagavond gehouden pronkzitting van Carnavalsvereniging De Deurzakkers in het dorpshuis de Sprong te Ooij, zzijn de Grootste Deurzakker en het Lid van Verdienste bekend gemaakt. Grootste Deurzakker werd Erna Driessen voor haar grote inzet voor de dorpsgemeenschap bij o.a de Zonnebloem en Lid van Verdienste werd Nel Huisman, die sinds de start van de Boerenbruiloft in Ooij, één van de stuwende krachten achter dit feest is. Zij kregen uit handen van prins Peter de bijbehorende versierselen omgehangen. Links Erna Driessen en rechts Nel Huisman.
DSC_6005_Grootste_DeurzakkerDSC_6013_Lid_van_Verdienste

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.