5 november 2011

Verkoop nieuwe fase Ooijse Graaf van start

Het goede leven in de polder krijgt een vervolg middels de realisatie van 9 appartementen en 10 woningen door Bouwcombinatie Groenland Ubbergen in woonwijk “Ooijse Graaf” te Ooij. Midden in de Ooijpolder tussen een afwisselend landschap met uitgestrekte velden, kronkelende dijken, moerasgebied en pittoresk ogende waterpartijen wordt aan de rand van het mooie dorp Ooij hard gewerkt aan de uitbreiding van het prettige landelijke woonmilieu. Het kleinschalige en eigentijdse vormgegeven appartementencomplex bestaat uit 3 woonlagen en beschikt over een liftinstallatie. Het betreft 3-kamerappartementen met een woonoppervlakte van circa 85m2. Elk appartement heeft daarnaast een eigen parkeerplaats, een buitenberging, een ruim terras of balkon en een gemeenschappelijke tuin. De 10 fraai vormgegeven ééngezinswoningen worden gebouwd met traditionele bouwmaterialen. Bij enkele van deze woningen is er bovendien de mogelijkheid voor realisatie van een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Wat Ooij zo uniek maakt is haar ligging in een prachtige natuurlijke omgeving en toch maar op 10 minuten afstand van het centrum van Nijmegen met haar gezellige stadsleven. Op donderdag 17 november a.s. is er een inloopavond voor geïnteresseerden van het project “Ooijse Graaf”. Vanaf 17:00 uur tot 19:00 uur bent u van harte welkom in Café-Restaurant “De Vink”(Koningin Julianalaan 20) te Ooij. Er is dan uitgebreide documentatie voor u beschikbaar en natuurlijk is de makelaar en de projectontwikkelaar van dit bouwplan aanwezig om al uw vragen te beantwoorden. Informatie inzake de verkoop is te verkrijgen via Bongers & Lemmers Makelaardij te Nijmegen, telefoon 0880-555666. De linker foto toont de zuidzijde van het toekomstige pand en de rechter foto de noordzijde.
11077-NOORDZIJDE-111104a_copy11077-ZUIDZIJDE-111104a

zie ook de foto’s van de situatie bij de appartementen, welke binnenkort worden opgeleverd.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.