5 november 2011

Strange Go speelt in Kerstendal Berg en Dal

De Strange Go speelt op zaterdag 12 november in dorpshuis Kerstendal in Berg en Dal weer de pannen van het dak. Althans dat gaan ze weer proberen. Na een rustperiode van ruim tien jaar hebben de leden van deze roemruchte formatie uit Beek en de polder  de instrumenten weer uit het vet gehaald en de stemmen gesmeerd om nummers al Go like Elijah, Raining Men, Banger Hart, You, Think, Summer in the City en nog  veel meer ten gehore te brengen. Weet u nog: met  optredens in onder meer Hong Kong, Kenia, Amerika,  Costa Rica, Duitsland en Frankijk en op de TV (Passage) haalde deze band destijds regelmatig het nieuws. Ook werd ooit de Zilveren Microfoon van Nijmegen gewonnen.  Oude glorie inderdaad, die overigens  niet vergaan is. Het belooft, mede gezien het succes van hun optreden onlangs in het Beekse Kulturhus, waarbij iedereen enthousiast was,  een swingende avond te worden.  Aanvang 21.00 uur. Dorphuis Kerstendal, Kerstendalseweg, Berg en Dal. Zie de foto’s van het optreden in Beek.

DSCF2674_Strange_Go