23 oktober 2011

Najaarsconcert Ooijse Toekomst met De Vriendschap in de Sprong

Muziekvereniging de Ooijse Toekomst uit Ooij hield zondagmiddag haar najaarsconcert in dorpshuis de Sprong te Ooij samen met Harmonie De Vriendschap uit Doetinchem. Met Paul Vlieks als dirigent van de Ooijse Toekomst en Gerhard Plageman als dirigent van de Vriendschap werd weer er een prachtig verzorgde muziekmiddag gegeven. Aan het eind van de beide optredens was er een gezamenlijk optreden van beide orkesten en  dat was een geweldig gehoor in de Sprong. Dit gezamenlijke optreden stond onder leiding van dirigent Gerhard Plageman, die daarmee ook voor de laatste keer optrad als dirigent voor De Vriendschap en zoals voorzitter Kees Rijk memoreerde, voor de eerste keer als dirigent van de Ooijse Toekomst. Dhr. Plageman nam na 40 jaar afscheid als dirigent en werd daarvoor door voorzitter Kees Rijk in de bloemetjes gezet, terwijl beide orkesten voor hem speelden. zie de foto’s.

DSCF8327_OT_de_Vriendschap