12 oktober 2011

Nieuwe afspraken Pendeldienst Erlecom-Ooij-Beek

Nieuwe afspraken pendeldienst Erlecom-Ooij-Beek . De gemeente Ubbergen, Novio en de stadsregio zijn in een nieuw overleg tot een compromis gekomen met betrekking tot de pendeldienst van en naar Erlecom-Ooij-Beek.
Tot aan het eind van de werkzaamheden aan de splitsing Duffeltdijk-Kapitteldijk-Steenheuvelsestaat zal de pendeldienst van en naar Erlecom, Ooij en Beek vanaf maandag 17 oktober op onderstaande tijden rijden.
Maandag tot en met vrijdag: ochtendspits (06.00 uur tot 10.00 uur) en middag-/avondspits (14.30 uur tot 19.00 uur). Zaterdag: 07.00 uur tot 18.00 uur. Zondag: tijdens de werkzaamheden zal er géén vervangend vervoer op zondag zijn. Dit geldt ook op zondag 16 oktober. Vanaf 17 oktober 2011 duren de werkzaamheden naar verwachting twee weken.
DSCF4827
De pendeldienst wordt uitgevoerd met taxibusjes van Leenders personenvervoer.