9 oktober 2011

Geslaagd Bavaria Oktoberfest in de Sprong in Ooij

Dorpshuis de Sprong in Ooij hield zaterdag voor de eerste keer een ” Bavaria Oktoberfest” in het dorpshuis in Ooij. Kosten noch moeite waren gespaard om er een goed feest van te maken. Zo was het orkest Déjà Vu aanwezig,  waarvan de orkestleden het met hun muziek erg gezellig maakten en welk orkest op een Ooijse kermis ook zeker niet zal misstaan. Verder waren de dweilorkesten, de “Bus Band Novio” en “Bijna Goed”  aanwezig, die beide op hun manier de gezelligheid in de zaal wisten te brengen. En natuurlijk kon er, op z’n Beiers, gezaagd en gehamerd worden en was er een eetkraam voor de lekkere hap. De opkomst (alle verenigingen waren uitgenodigd) viel wat tegen, maar de mensen die er waren, hebben volop genoten. Het was een gezellig feest dat zeker volgend jaar herhaald zal worden. zie de foto’s.

DSCF3910_oktoberfest