14 september 2011

Kermisdinsdag in Ooij.

Dinsdag was al weer de laatste dag van de Ooijse kermis. In tegenstelling tot de voorgaande dagen was er deze dag een onderbreking tussen de beide feeste in de schutterstent, de matinee en de avond. De middag stond in het kader van de de wat oudere jeugd en daarbij waren de leden van de Ooijse seniorenvereniging, KBO, uitgenodigd en velen van hen waren aanwezig. De muziek van Summerland was wat aangepast en zo kon er bijvoorbeeld ook de Veleta gedanst worden. Maar er was voor elk wat wils, zodat er vermaak was voor jong en oud. ’s Avonds ging er het wat wilder aan toe en daarbij was ook de zustervereniging uit het Duitse Nütterden, Allgemeine Schützengesellschaft e.V, aanwezig, waarmee schutterij Eendracht zich al 25 jaar in vriendschap mee verbonden heeft. A.s. maandag brengt schutterij Eendracht een tegenbezoek aan de kermis in Nütterden. zie de foto’s

DSC_3187_kermisdinsdag