8 september 2011

Herstelwerkzaamheden fietspad St. Hubertusweg

Al enkele dagen is men druk met herstelwerkzaamheden aan het fietspad langs de St. Hubertusweg te Ooij. Over een lengte van 1500 meter worden de hobbels weggehaald, welke zijn ontstaan door de wortels van bomen langs deze weg. Langs het hele fietspad zijn op voorhand borden geplaatst, waarin de fietsers verzocht wordt om af te stappen. Dat is vreemd, want op het grootste gedeelte van het fietspad is men nog niet aan het werk en daarom nodigt het ook niet uit om echt af te stappen en dat komt het echte weggedeelte, waar wel gewerkt wordt, weer niet ten goede. zie de foto’s
DSC_0164Hubertusweg

Commentaar van één van de bezoekers van de site:

Hoi Henk,

En wat je bij het onderwerp “fietspad” ook best mag vermelden is, dat er nu aan begonnen is, terwijl de schoolkinderen 6 weken vakantie hebben gehad en dat er dan niet veel fietsverkeer is.

Gewoon belachelijk en levensgevaarlijk. Typisch ambtenaren.  Niemand gaat via de Kerkdijk en dan via de Nassaustraat. Dus alles fietst vrolijk op de Hubertusweg.