2 september 2011

Gerard Maas overleden.

Gerard Maas, Lid van Verdienste van harmonie K.N.A uit Beek is op 31 augustus in Beek overleden. Gerard was 34 jaar lid van harmonie KNA, waarvan hij een groot gedeelte zelf een instrument bespeelde. Als vrijwilliger was hij erg actief o.a. bij het onderhoud van het vorige verenigingsgebouw van KNA, de Vluchtheuvel. Ondanks het feit dat Gerard al enkele jaren ziek was, bleef hij trouw de concerten van KNA bezoeken. Vorig jaar nog vierde hij zijn 50 jarig huwelijksfeest met zijn vrouw Bets. Gerard is 76 jaar geworden. Wij wensen zijn vrouw Bets, de kinderen en kleinkinderen veel sterkte toe bij het verwerken van dit grote verlies.

DSCF1648_Gerard_Maas-1

De uitvaartdienst zal op zaterdag 3 september plaats vinden om 13.00 uur in de Bartholomaeuskerk te Beek-Ubbergen.

 

Gerard_Maas