13 augustus 2011

Stef Teunissen overleden

Op 12 augustus is in Beek, na een liefdevolle verzorging in verpleeghuis Kalorama, Stef Teunissen (Zwarte Stef) overleden. In zijn werkzame leven was Stef werkzaam bij de gemeentepolitie in Nijmegen en hij was degene, die mij behulpzaam was bij het opstarten van de verkeerslessen voor de school  in Ooij. Stef is 86 jaar geworden. Wij wensen zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte toe.

DSC_1966_Medium_copy

 

 

Op woensdag 17 augustus zal er om 11.00 uur een uitvaartdienst worden gehouden in de H. Bartholomaeuskerk te Beek. Aansluitendd zal hij te rusten worden gelegd op het nabij gelegen R-K kerkhof. Er is gelegenheid om persoonlijk afscheid te nemen van Stef op maandag 15 augustus van 18.00 uur tot 19.00 uur in het rouwcentrum aan de Burg. Daleslaan 27 te Nijmegen

22742559