9 augustus 2011

Jeffrey Thijssen 3e bij EK Motocross

Jeffrey Thijssen uit Kekerdom voor de 2e keer op rij 3e op het Europees Kampioenschap Motocross! Voor het 2e achtereenvolgende jaar heeft Jeffrey Thijssen (16 jaar) uit Kekerdom de 3e plaats in het Europees Kampioenschap MotoCross bij de MX 2 jeugd gehaald. MX2  jeugd gaat tot de leeftijd van 18 jaar. Om dit kampioenschap te halen, moest hij 8 manches rijden. De laatste manches werden in Tsjechië (Kozmice) gereden onder zeer slechte baan-/ weersomstandigheden. Door de vele regen was de baan veranderd in één modderpoel. Aan het Europees Kampioenschap deden 12 nationaliteiten mee. Jeffrey zal nu 2 weken rust nemen om daarna zijn trainingen weer te hervatten in verband met de 2e helft van het Nederlands Kampioenschap wat op 21 augustus in Emmen weer verder zal gaan. Jeffrey wil graag zijn ouders en vooral ook zijn zus bedanken die hem de steun en gelegenheid geven om dit allemaal te kunnen doen. Tevens heel belangrijk zijn de sponsors die hij wil bedanken voor de steun: Tankstation TEM Millingen aan de Rijn, Burgers Makelaardij uit Leuth, Unimotive, Staadegaard Automotive, Valvoline Oil, C1000 Millingen aan de Rijn, Fixet Millingen aan de Rijn en als laatste maar zeker zo belangrijk is JTX Racing uit Cuijk die voor Jeffrey een 2e motor ter beschikking heeft gesteld. Al met al weer een bijzondere prestatie. Jeffrey, van harte gefeliciteerd

. zie de foto’s

DSCF3242Jeffrey