21 juli 2011

De Vierdaagse in Berg en Dal

Vandaag was de derde Dag van de Vierdaagse en deze kwam door Berg en Dal, waar de gemeente Ubbergen op de grens van de gemeente weer een “Ubbergs onderkomen” had ingericht. Daar was iedereen welkom, maar met name de  lopers uit de gemeente Ubbergen en die daar logeren. Burgemeester Paul Wilbers zwaaide de hele dag de lopers toe en ging daar ook mee door, toen de regen met bakken uit de hemel viel. Tot ongeveer 14.30 uur was het prachtig weer, maar daarna was het helemaal mis en moesten de lopers snel hun regenkleding aantrekken, waardoor velen onherkenbaar werden. In ieder geval had iedereen goed zijn of haar best gedaan om het voor zowel de lopers als de toeschouwers een mooi feest van te maken. Bij Hamer was een 4daagse Hamer Brunch voor het goede doel, het Hospice Bethlehem. zie de foto’s

DSC_2432_Berg_en_Dal