18 juli 2011

Ubbergen ontvangt haar Vierdaagselopers

Zoals de laatste jaren gebruikelijk is geworden ontving de gemeente Ubbergen op maandagavond haar Vierdaagselopers in het gemeentehuis in Beek. Alle inwoners van Ubbergen, die de Vierdaagse lopen waren uitgenodigd om tijdens een gezellig samenzijn in het gemeentehuis, als voorbereiding op de komende Vierdaagse hun ervaringen uit te wisselen en het presentje van de gemeente Ubbergen in ontvangst te nemen. En dat gold ook voor de Vierdaagselopers, die in de hotels en campings in de gemeente verblijven. Als presentje was er voor elke loper een Bidon, waarin de naam van de gemeente gegrafeerd was, alsmede een zweetbandje met de naam van de gemeente Ubbergen. Maar zij ontvingen ook nog een aantal consumptiebonnen, welke zekunnen gebruiken bij de doorkomst a.s. donderdag in Berg en Dal, waar de gemeente op de grens met de gemeente Groesbeek een gezellig onderkomen heeft ingericht en waar de lopers door burgemeester Paul Wilbers zullen worden begroet. Ook deze avond werden ze toegesproken door de burgemeester, wat weer met de nodige “kwinkslagen”gepaard ging. En natuurlijk werd er ook weer een groepsfoto gemaakt. zie de foto’s

DSC_0497_Vierdaagselopers