18 juli 2011

Brabantse reunie in Leuth en Erlecom

Een groep mensen, oorspronkelijk afkomstig uit Veldhoven in Noord-Brabant heeft maandag een bezoek gebracht aan de boerderij van Jeuken in Erlecom. Dit gebeurde op uitnodiging van Wim Megens, van het voormalige café Tontje uit Leuth. Deze mensen waren in de jaren 60 een paar keer (1963 en 1964) te logeren op de boerderij van Karel en Wina Jeuken en zij kwamen daar met de V.K.A.J Veldhoven. In die tijd kwamen elke dag in de groetenwinkel van Tontje of brachten ’s avonds een bezoek aan het café in Leuth, dat toen een oppervlakte had van 35 vierkante meter. Het idee om een reunie te organiseren was vorig jaar geboren, toen Wim in Veldhoven was bij een 40 jarige bruiloft. De groep, die nu op bezoek was, komt elk jaar 3x bij elkaar en gaan sinds dit jaar ook een weekend weg, omdat de mannen in de Vut zijn. In Erlecom en Leuth, waar ze nu weer voor het eerst na de jaren 60 waren. werd het een gezellig samenzijn. zie de foto’s

DSC_0089reunie_Tontje