11 juli 2011

Vrachtwagen opengesneden in Kekerdom

In Kekerdom is het afgelopen weekend een vrachtauto beschadigd, welke stond geparkeerd op het voormalige Haukesterrein. Al geruime tijd protesteert een buurtbewoner (hij woont al jaren in Kekerdom en heeft daar het echte Haukestijdperk ook meegemaakt) tegen de aanwezigheid van de vrachtauto’s op dat terrein en in de omgeving. Waarschijnlijk heeft zijn protest succes gehad want ineens moesten de vrachtauto’s in de “donkere hoek” van het terrein geparkeerd worden in de bocht naar Millingen, zodat ze niet meer in het zicht stonden. Dit weekend stonden ze daar voor het eerst (4 stuks) en dat resulteerde in de beschadiging van één van de vrachtauto’s. Het zeil werd op een paar plaatsen kapot gesneden. Van de dader is (nog) niets bekend en er werd nog niets gestolen, maar de chauffeurs vrezen nu toch voor meer problemen met hun wagens. Ze mogen niet in de bebouwde kom parkeren en waren/zijn blij met deze plek, maar als het zo door gaat, weten ze het ook niet meer. Dezelfde bewoner had ook al geklaagd over het vertrek ’s morgens vroeg van één van de buurtbewoners met zijn vrachtauto (hij mocht niet voor 07.00 uur vettrekken, hetgeen laat is voor een vrachtauto), terwijl er ook tegen het Truckersfestival op die plek bezwaar aangetekend werd. zie de foto’s
IMG_6986_Haukes