8 juli 2011

Afscheid van groep 2C van de Biezenkamp

De leerlingen van groep 2C van basisschool de Biezenkamp namen vrijdagmorgen wel op heel bijzondere wijze afscheid van hun juf Joke en van de klas waar ze het afgelopen jaar in zaten. Op het schoolplein werd voor juf Joke een lied gezongen  (zij zongen het lied “naar groep 3” op de melodie van mamase van K3)en werden witte ballonnen opgelaten. Maar ook werd er met (kinder-) champagne geknald en gedronken en waren er vlaggetjes voor de juf, waarop de foto’s van de kinderen stonden, die de afgelopen twee jaar in de klas van juf Joke gezeten hadden.  Voor juf Joje en haar leerlingen Sara, Jamie, Mo,  Norman, Isa, Tim, Jasmijn, Cees,  Mari, Gino en Annabelle een bijzondere ervaring.  En vervolgens konden ze ook alvast even aan de speeltoestellen “proeven” waar ze vanaf het volgende schooljaar mee te maken krijgen zie de foto’s

DSC_5910_Biezenkamp2C