28 juni 2011

De Beekse Ridder presenteert zich in Erlecom

In Erlecom deed De Beekse Ridder zondag voor het eerst haar deuren open voor het publiek. Dit ambachtelijke bedrijf van de Ubbergse Kees van Stee is sinds enige tijd gevestigd in de loods van voormalig garagebedrijf van Raaij en produceert ambachtelijke streekproducten van Nederlands fruit, met name appelwijn, mousserende cider en andere wijnen van rood fruit. Deze uit hobby geboren wijnmakerij heeft zelf geen fruitteelt, maar werkt samen met fruittelers uit deze regio en maakt wijn uit fruit.  Vanaf volgend jaar wordt de workshop: conserveren en inmaken geïntroduceerd, maar nu al bestaat de mogelijkheid om een rondleiding met proeverij te organiseren, welke eventueel met een lunch verzorgd kunnen worden. zie de foto’s

DSC_0942_Beekse_ridder