27 juni 2011

Streekgala in de gemeente Ubbergen eo

Voor de negende maal organiseerde stichting Landwaard afgelopen zondag 26 juni het Streekgala. 25 bedrijven op 5 locaties hadden hun deuren geopend om de mensen te laten kennis maken met de streekproducten en de bedrijven die daar achter steken. Zo ook in de gemeente Ubbergen en op de grens met Nijmegen. Daar kon men op 5 plekken vertoeven. Landgoed Buitengast van de familie Kroes in Persingen, De Klispoel, de kwekerij aan de Kasteelselaan in Ubbergen, de Schooltuin de Wielewaal in het Ooijse Schependom te Nijmegen, manege de Kasteelschehof en de Beekse Ridder in Erlecom, hadden allemaal hun best gedaan om de bezoekers een royale blik in “de keuken van het bedrijf” te geven. En natuurlijk hadden ze allemaal afzonderlijk nog voor iets extra’s gezorgd, zodat er vermaak voor ieder een was. zie de foto’s.

DSC_0682_Buitengast