21 juni 2011

Brandweeroefening op de Kasteelschehof

De MUG brandweer  (Millingen, Ubbergen en Groesbeek) heeft dinsdagavond een oefening gehouden op het terrein van de Kasteelschehof. Bij de manege was een ongeluk gebeurd, waarbij een tractor een auto “gespietst” had en tegelijkertijd een man onder een harkmachine achter die tractor was terecht gekomen. De ofening was georganiseerd door de Ubbergese brandweer en werd uitgevoerd door de brandweermannen van Groesbeek en Millingen. Dit was de tweede in een reeks van drie. De vorige was vorige week in Groesbeek en de laatste zal volgende week in Millingen aan de Rijn plaats vinden. Voor de brandweermensen weer een leerzame avond. zie de foto’s

DSC_8075_brandweeroefening

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.