18 juni 2011

5 jonge ooievaars in Kekerdom geringd.

Het ringen van de 5 jonge ooievaars in Kekerdom was voor ringer Holger Vonk heel bijzonder. Hij had namelijk nog nooit in zijn loopbaan 5 jonge ooievaars tegelijk geringd. Dit werd dus de eerste keer. En met de camera van TV Gelderland er bij was het extra bijzonder. Ook hier was de hulp van Werner Bakker van “Bakkerverreikerverhuur” uit Groesbeek weer aanwezig, zodat er niet met behulp van een ladder (zoals in voorgaande jaren) naar boven behoefde te worden geklommen. De ooievaars werden in twee keer naar beneden gehaald en op de grond gaf Holmer Vonk weer op uitgebreide wijze toelichting over het ringen van de jonge ooievaars.  En ook hier was weer behoorlijk wat publiek aanwezig. zie de foto’s

DSC_6162_ooievaars_Kekerdom

Zie filmpje TV Gelderland.