17 juni 2011

Afscheid van Havo medewerkers

Op vrijdag 17 juni namen 3 medewerkers van de Havo Notre Dame des Anges afscheid nadat ze 25 jaar (2x) en 40 jaar hadden gewerkt bij de Havo. Tevens waren er een aantal jubilarissen. Voor directeur Marij Deutekom een reden om ze eens extra te verrassen door ze met een 10 meter lange Hummer limousine van huis te halen. Eén van de medewerksters was Mia van der Mee-Eeren uit Ooij, die als laatste in de rij thuis werd opgehaald. Zij heeft 25 jaar lang de huishoudelijke dienst verzorgd bij de Havo.  zie de foto’s

DSC_5589Hummer_Havo

Afscheid: Theo Joosten hoofdconciërge 24 jaar, Gijs Smitjes hulpconciërge 19 jaar, Mia  v d Mee 25. Dan jubilea: Willemien de Mulder 40 jaar schooljubileum, docente Geschiedenis en teamleider; Frank Tarenskeen, 25 jaar schooljubileum, docent beeldend en levensbeschouwing; Marloes van der Wal, 25 jaar schooljubileum, docente economie en decaan