13 juni 2011

Jubilarissen bij Ooijse Toekomst en schutterij Eendracht.

Tijdens de koffietafel voor de leden van de jubilerende verenigingen de Ooijse Toekomst en schutterij Eendracht, werden diverse leden van de beide verenigingen gehuldigd voor hun trouwe lidmaatschap. Bij de Ooijse Toekomst werd nhet erelid Anton Awater gehuldigd voor zijn 75 jarig lidmaatschap, Herman Awater en Bert Hendriks voor 50 jaar, Sjaak Ceresa en  Theo Meurs waren 40 jaar lid en Marieke Habraken en Peter Arnts 25 jaar. Bij schutterij werden Ben Derksen en Wim Basten tot erelid van de vereniging benoemd. Zij waren beiden 50 jaar lid. Mies Reijnen werd gehuldigd voor zijn 60 jarig lidmaatschap en Jo Philipsen en Leo Looijschelder kregen een speld voor hun 25 jarig lidmaatschap.  Musikverein Marsberg luisterde het daarop volgende borreluurtje op met hun muzikale klanken. zie de foto’s

DSC_3664jubilarissen