9 juni 2011

Opening vernieuwde Titus Brandsmaschool in Berg en Dal.

Donderdagmiddag vond in Berg en Dal de opening plaats van de vernieuwde Titus Brandsmaschool. In de afgelopen maanden is de school verbouwd en zijn er nieuwe lokalen bij gebouwd. Bij de opening werden ballonnen opgelaten en voerde burgemeester Prick van de gemeente Groesbeek het woord. zie de foto’s van Onno Swart. Onder het motto: “ wij nieuwe lokalen , zij ook!! ” werd er vervolgens  een combinatie gemaakt van de officiële opening en de jaarlijkse sponsoractie, die dit jaar bestemd is voor de Stichting Hope. Deze stichting stelt zich ten doel voor Indianenkinderen in het Andesgebergte schooltjes te bouwen en het onderwijs te versterken.  Daarom werd er dit jaar geen sponsorloop ge houden, maar een kunstmarkt in de school, bij de officiele opening. De opbrengst van deze markt is bestemd voor Stichting Hope. Er waren vele activiteiten in en buiten de school. zie de foto’s
DSC_1824_Titus_Brandsmaschool