28 mei 2011

Fred Konings burgemeester van de Vlietberg

Op zijn 67e verjaardag werd Fred Konings, de oud-directeur van de steenfabriek de Vlietberg, op ludieke wijze geinstalleerd als burgemeester van de ” Vlietberg” in Ooij. Tegelijkertijd mocht hij de nieuwe vlag van de Vlietberg, voorstellende de schoorsteen van de voormalige steenfabriek alsmede een tweetal bewoners van de Vlietberg, de Galloway en de Konik, naar de top hijsen. De medebewoners van de Vlietberg, samen met vele vrienden en bekenden, waren deze zaterdagavond naar de woning van Fred gekomen om dit feestje mee te vieren.  Jonkvouw Heidi had het voorrecht om bij Fred de bijbehorende ambtsketen om te hangen terwijl jonkvrouw Martine hem de sleutel van de Vlietberg overhandigde. zie de foto’s
DSC_8607Fred_Konings

One Response to Fred Konings burgemeester van de Vlietberg

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.