21 mei 2011

Kult open podium in bij GSJ in Kulturhus Beek

Zaterdagavond vond in jongerencentrum GSJ in het Kulturhus te Beek, KULT Open Podium plaats. Kult is één van de PINGOpodia voor jong talent tussen 12 en 23 jaar. Zij lieten op Kult live op het podium zien, wat ze waard zijn. Deze avond waren er optredens van Indecision,  de meidengroep The Burps, Dennis van der Diest, Anne Ambrosius, die veel van haar liedjes zelf gemaakt heeft, Pressure, The Unresolved en Double M. zie de foto’s

DSC_6180The_Burps_copy

De PINGO Podia werden opgezet in het kader van Cultuurpact Rond Nijmegen De organisatie is in handen van lokale jongerenwerkers en culturele organisaties. De projectleiding is in handen van Kunstencentrum De Stroming www.destroming.nl De PINGO podia zijn een initiatief van Cultuurpact Rond Nijmegen. Met Cultuurpact zetten de provincie Gelderland, gemeenten en KCG zich samen in voor versterking van kunst en cultuur in de regio. Resultaat is dat met culturele organisaties bovenlokale projecten worden gerealiseerd voor een divers publiek en dat er meer aandacht is voor cultuurbeleid. Kunstencentrum de Stroming coördineert de werkzaamheden en zet daarbij haar kennis, ervaring en expertise in. Cultuurpact Rond Nijmegen bestaat uit de gemeenten Beuningen, Druten, Groesbeek, Heumen, Millingen a.d. Rijn, Ubbergen en Wijchen. Zie www.cultuurpact.nl