14 mei 2011

Feest bij Allio Kinderopvang Leuth

Vrijdagmiddag was het feest bij Allio Kinderopvang in Leuth. Dit jaarfeest had deze keer als thema “Hulpverleningsdiensten” en de weken voor het echte feest hadden de kinderen al allerlei activiteiten gedaan, welke binnen dit thema vielen. Zo was al wijkagent Andre Vreemann geweest om aan de kinderen uit te leggen, wat hij allemaal voor werk doet. Maar ook deze keer was er een echte politieagente aanwezig, die behulpzaam was bij het verkeerscircuit, dat in het gebouw was aangelegd en waarvoor de kinderen aan het einde van de rit een heus rijbewijs ontvingen. Hiervoor was speciaal Lonneke Brugman gekomen (haar moeder woont in Leuth) die als hoofdagente werkzaam is bij de regiopolitie in Wijk bij Duurstede. Maar ook de vrijwillige brandweer van Ubbergen was met een gote brandweerauto en twee brandweerlieden aanwezig. Verder konden de kinderen zich laten verbinden door een echte verpleegkundige en waren er diverse andere activiteiten. De middag werd afgesloten met een ballonnenwedstrijd. zie de foto’s.
DSC_3062allio