12 april 2011

Verkeersexamen basisschool Opweg

De basisschool OPWEG te Ooij is waarschijnlijk ook dit jaar weer de eerste school in Nederland waar dit jaar het verkeersexamen van VVN wordt afgelegd..  De landelijke datum is op donderdag 14 april, maar door omstandigheden kwam deze datum voor de school in Ooij niet goed uit. Daarom werden vandaag al de schriftelijke verkeersproef en het practische fietsexamen afgenomen. 26 leerlingen deden hier aan mee, nadat ze het afgelopen half jaar elke week verkeersles hadden gehad van Henk Baron. En als ze allemaal geslaagd zijn, zullen ze volgende week dinsdag, 19 april, tijdens een feestelijke bijeenkomst in de school hun verkeersdiploma uitgereikt krijgen door burgemeester Paul Wilbers. zie de foto’s. Foto’s zijn gemaakt door Herman Leensen. zie de foto’s
DSC_2008verkeersexamen_copy

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.