11 april 2011

Goede resultaten voor Ooijse vendeliers

Zondag vond in Groesbeek het Gelders indoor vendelen plaats van de schutterijen. Daarbij hebben de vendeliers van schutterij Eendracht uit Ooij de volgende resultten behaald.  De jeugdvendeliers behaalden in de Sup. klasse B  met 16,5 punten een 2e prijs en tevens werden zij 2e in de strijd om de Gelderse titel.  De senioren behaalden in de Sup. klasse A met 19 punten een 1e prijs  en werden in de strijd om de Gelderse titel ook 2e . Zij hadden het zelfde aantal punten als de winnaar, de schutterij St. Martinus Greffelkamp Didam , maar deze groep had meer vendeliers. Voor de Ooijse schutterij  een goed resultaat , vooral ook omdat de jeugdvendeliers voor het eerst uit kwamen in de Sup. klasse B. Van harte proficiat. Op de foto de vendeliers in actie tijdens de Ooijse kermis in 2010.

 

DSCF7283vendeliers