4 april 2011

Start bouwactiviteiten school Kekerdom

Vandaag, 4 april is begonnen met  de sloop en de start van de bouw van de nieuwe school annex Kulturhus in Kekerdom.  Er werd begonnen met de sloop van het oude handarbeidlokaal en fietsenstallingen van de school. Wethouder Leidy van der Aalst van de gemeente Ubbergen mocht als eerste gaan slopen, gevolgd door drie leerkrachten, waaronder juf Ger, die danniet meer op de school werkzaam zal zijn en twee jarige leerkrachten. Door deze sloopactiviteiten kan het schoolplein niet meer gebruikt worden. Men hoopt tussen de herfstvakantie en de kerstvakantie het nieuwe gebouw te kunnen opleveren. zie de foto’s.
DSC_9700Kekerdom_copy

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.