25 maart 2011

Auto uit de bocht in Kekerdom

Een automobilist uit Millingen aan de Rijn is vrijdagmorgen uit de bocht gegaan nabij de Lange Paal op de grens van Millingen en Kekerdom. Komende uit de richting Millingen is hij, nabij de parkeerplaats, in de berm van de weg terecht gekomen en in de droge sloot terechtgekomen. Daar is hij doorgeschoten om vervolgens weer aan de goede kant van de sloot in de berm uit te komen. Passanten belden 112, waarna politie, brandweer en ambulancediensten ter plaatse kwamen. De bestuurder stond in eerste instantie naast zijn auto maar personeel van de ambulancedienst heeft vervolgens zijn nek gestabiliseerd en hem over gebracht naar het Radboudziekenhuis in Nijmegen. De zwaar beschadigde auto is afgevoerd door takelbedrijf Schamp uit Ooij. Het slachtoffer bleek achteraf slechts lichtgewond en kon na onderzoek in het ziekenhuis direct naar huis. zie de foto’s

DSC_6969aanrijding_Lange_Paal