18 maart 2011

Lentedrive Bridgeclub Hoog-Laag

De Bridge Club Hoog-Laag, met als thuisbasis dorpshuis de Sprong in Ooij, hield donderdagavond haar jaarlijkse Lentedrive in het dorpshuis en werd een groot succes. Van de ongeveer 150 actieve leden waren er ruim 100 naar de Sprong gekomen om aan dit toernooi deel te nemen. zie de foto’s.

DSC_5825bridge

Massale deelname Lentedrive BC Hoog – Laag

De jaarlijkse lentedrive van Bridgeclub Hoog – Laag op 17 maart j.l. was weer een groot succes. Maar liefst 100 leden namen aan deze gezellige wedstrijd deel. Precies 50 paren streden om de ‘hoogste eer’ . Op de eerste drie plaatsen eindigden:

  1. Dorothy Arts en Piet Nielen
  2. Cis Bierkens en Hanneke Daniëls
  3. Wiel Fleurkens en Pieter Smittenaar

De bloeiperiode van BC Hoog – Laag is mede het resultaat van het initiatief dat gemeente Ubbergen ruim twee jaar geleden nam. Wethouder Leidy van der Aalst ondersteunde de gedachte dat vooral ouderen (vanaf 50-plus) er baat bij hebben om zo lang mogelijk geestelijk actief te blijven. Een prettige bijkomstigheid is dat telkens met andere mensen in contact komt en nieuwe vrienden of kennissen opdoet.

Bridgeclub Hoog – Laag behoort met 150 actieve leden tot een van de grotere sportverenigingen in gemeente Ubbergen. Binnen het district Nijmegen van de Nederlandse Bridgebond telt de club verreweg de meeste leden. BC Hoog Laag speelt elke donderdagavond én maandagmiddag in dorpshuis De Sprong te Ooij.

 

Meer informatie: http://www.bridgeclubhoog-laag.nl/