27 februari 2011

Boerenbruiloft in Beek.

Een week voor de Carnaval werd in Beek de jaarlijkse Boerenbruiloft gehouden. Nadat de gasten zich in Sous Les Eglises in Beek hadden verzameld en het bruidspaar Noud en Karin van Hecke met hun Daimler waren gearriveerd, was het tijd voor de foto’s en werd een gezamenlijke groepsfoto gemaakt op de trappen van de Grote Bartholomeuskerk in Beek. Vervolgens maakte het hele gezelschap  een korte ronde door het dorp, waarbij ook verzorgingshuis ’t Hofke werd aangedaan. Daarna volgde de bruiloftsceremonie in Hotel ’t Spijker, waar zowel het bruidspaar als de gasten werden vermaakt door het Beekse duo Wies en Niewies.
zie de foto’s

zie de foto’s van de Boerenbruiloftsgasten
zie de foto’s van de rondgang door Beek
zie de groepsfoto’s

DSCF8882Boerenbruidspaar_Beek

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.