6 februari 2011

Handboeien vermist tijdens speurtocht door Beek

Tijdens een speurtocht door Beek, welke eindigde in het “politiemuseum van Beek, zijn zondagmiddag twee stel handboeien vermist geraakt. De handboeien zijn waarschijnlijk in de buurt  van het gemeentehuis blijven liggen. Een nieuwe speurtocht naar de vermissing van de handboeien leverde helaas niets op. Dat is jammer, temeer omdat de vinder van de handboeien er ook niets aan heeft, omdat de sleuteltjes ontbreken. De vinder wordt gevraagd contact op te nemen met Henk Baron, telefoon 06-24701354. zie de foto’s.
Inmiddels is bekend geworden dat de handboeien zijn gevonden en veilig gesteld bij de carnavalsprins van Beek.

DSCF4833speurtocht

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.