2 februari 2011

Feestelijke start muzieklessen Laurentiusschool Kekerdom

Woensdagmorgen was het een beetje feest op de basisschool St. Laurentius te Kekerdom. Daar vond de aftrap plaats van de muzieklessen op de school, welke gegeven gaan worden door muziekleraar Rene van Diest. Door de samenwerking tussen gemeente Ubbergen, St. Laurentiusschool en EMM Kekerdom zijn deze lessen tot stand gekomen. Tot aan de zomervakantie zullen zowel groep 5/6 en 7/8 AMV-les( Algemene Muzikale Vorming) krijgen. Het komende schooljaar 2011-2012 alleen nog groep 5/6. Alle leerlingen zijn daarom vanmorgen getrakteerd op een versnapering om deze start mee te vieren. Uiteraard hopen alle partijen dat deze lessen vruchten gaan afwerpen voor de toekomst en dat de aanwas gegarandeerd zal blijven bij EMM Kekerdom. Later in het jaar zal slagwerkgroep EMM een workshop gaan geven op school en alle facetten van het slagwerk de revue laten passeren. Heeft een kind nu al interesse, dan kunnen ze via de site van EMM informatie opvragen. www.schutterijemmkekerdom.nl. De start werd ingeluid in aanwezigheid van wethouder Leidy van der Aalst van de gemeente Ubbergen en Jan van Haaren van EMM. zie de foto’s.

DSCF4150Muziek_laurentius_copy

 


Sinds kort heeft de schutterij EMM uit Kekerdom een geheel vernieuwde website. Via bovenstaande link is de website te zien.

Aanvullende informatie over de AMV en gitaarlessen zijn de contactgegevens.  René van Diest 06-44 18 40 10            renevdiest75@hotmail.nl