22 januari 2011

Doorrijden na aanrijding Eikstraat Beek

Een onbekende automobilist is zaterdagmorgen doorgereden na een aanrijding te hebben veroorzaakt op de hoek van de Bongerdstraat en de Eikstraat in Beek. De automobilist had de bocht vanaf de Bongerdstraat zodanig ruim genomen, dat hij of zij tegen een aan de overkant van de weg geparkeerde auto botste en deze auto doordrukte tegen een andere auto. Buurtbewoners hebben nog geprobeerd de auto van de doorrijder te openen, maar dat lukte niet, waarna deze bestuurder weer doorreed en vervolgens richting Wilgenlaan reed. Daar werd ook de bocht weer te ruim genomen en via de stoep verdween de auto daarna in de richting van de Lindestraat. De politie van het team Groesbeek heeft een onderzoek ingesteld. Inmiddels is de bestuurder “van haar bed gelicht” en aangehouden voor doorrijden na aanrijding en er wordt een onderzoek ingesteld naar het alcoholgebruik.. zie de foto’s

DSCF0938doorrijder_copy