21 januari 2011

Kinderdagverblijf in Ooij heet nu Het Speelplein

Het kinderdagverblijf van de Stichting  Kinderopvang Beek-Ubbergen aan het Reiner van Ooiplein 3 in Ooij heeft nu een eigen naam. Vanaf nu heet het Kinderdagverblijf ” Het Speelplein”. Enige tijd geleden was gevraagd om een naam te bedenken voor dit kinderdagverblijf en daarvan was deze naam het resultaat.  Dat hield in, dat er twee prijswinnaars waren, want twee mensen, Roos Brugman uit Ooij en Jacqueline Giesbers uit Plasmolen, hadden allebei deze naam bedacht. Vandaag, vrijdag 21 januari waren ze allebei in het kinderdagverblijf aanwezig en kregen daar uit handen van Natalie Lamers en Masja van der Werve, respectievelijk pedagogisch medewerker en manager van het kinderdagverblijf, hun prijzen uitgereikt, bestaande uit een hele stapel kinderboeken. zie de foto’s

DSCF0492_Het_Speelplein_copy